Vânt în pânze pe #theopenway

Sailing-ul aduce, pentru cei mai mulți dintre noi, gânduri de vară și nostalgia vacanței. Există, însă, acea categorie a împatimiților care identifică esența acestui sport și îl practică plini de entuziasm atât în timpul liber, cât și în competiții.  În România, cele mai importante astfel de concursuri sunt Cupa României și Campionatul Național, însă anual este organizată și Corporate Regatta, competiția dedicate companiilor.

Velierul Sameday

Competitivi din fire și conștienți că atuurile Sameday ne-au poziționat drept compania cu cea mai spectaculoasă creștere a ultimilor ani, ne-am implicat activ în competițiile de sailing ale acestui an. În cadrul Campionatului Național de Offshore, echipajul care a condus velierul Sameday s-a poziționat pe locul 1, chiar înainte de ultima etapă. Ne despart doar 6 puncte de principalul competitor, deci mari șanse să devenim campioni naționali. Drumuri deschise spre noi succese, echipajului Sameday și tuturor competitorilor!

Pentru noi sailingul este precum curieratul. Amandouă presupun muncă de echipă și o coordonare perfectă, astfel încât drumul spre succes să fie unul asigurat. Și în sailing, dar și în curierat, este nevoie de adaptare din mers, oameni dedicați, coordonare cât mai exactă, astfel încât reglajele fine ajung să fac diferența între succes și victorie. Am vrut să ne testăm teoria participând la Corporate Regatta, în cadrul căreia echipa de Senior Management și-a pus în valoare abilitățile de coordonare nu numai în business, ci și pe mare.

Cu experiența unui business de curierat cu vânt în pânze, colegii noștri au ocupat Locul 1 la a III-a ediție Corporate Regata. Felicitări, leadershipului Sameday!

Locul 1 Corporate Regatta 3rd Edition