În continuă creștere, motivati de succes

Un mediu în plină expansiune te ajută să crești. Construim un sistem modern în care îți poți găsi locul în funcție de abilitățile tale și de ceea ce vrei să înveți.

Vezi mai multe

 • 
pictograma

  Cea mai spectaculoasă creștere din industrie

  Companie premiată multiplu în cadrul evenimentelor din industria de curierat.

 • 
pictograma

  160 milioane de euro

  Cifra de afaceri

 • 
pictograma

  Parte a grupului naspers

  Alături de dante international, fashion days și pc garage

 • 
pictograma

  Investiții de peste 50 milioane de euro

  În tehnologie și optimizarea proceselor operaționale

Alatura-te echipei noastre!

La Sameday lucrăm împreună pentru a putea oferi clienților noștri soluții de calitate. Puteți alege dintr-o varietate de oportunități profesionale, în funcție de diferitele procese ale activității noastre.

Beneficii

La Sameday lucrurile se întâmplă organizat și cu viteză mare. Prin diferitele proiecte învățăm lucruri noi împreună și ne provocăm inspirația, rămânând conectați. Uneori descoperim că pasiunile noastre sunt împărtășite de alți membri ai echipei și găsim parteneri în sport și distracție.

beneficiu
1

Programe de training e-learning

Avem o mentalitate de creștere și investim cu încredere timp pentru a acumula cunoștințe noi.

beneficiu
2

Echipă grozavă, plină de viață

Suntem altfel și ne dorim să construim un altfel de curierat.

beneficiu
3

Oportunități de creștere

Credem în identificarea omului potrivit pentru rolul potrivit. Suntem într-o etapă de creștere accelerată, iar oportunitățile se ivesc la fiecare pas.

beneficiu
4

Abonament medical

Sănătatea e mai importantă decât toate, așa că îi acordăm atenție sporită prin acces la îndemână la servicii medicale de calitate.

fotografie

Valorile noastre

De la început, am avut ambiția de a construi cel mai bun serviciu. Am vrut să aducem ceva nou pe piață și pentru asta am riscat uneori chiar și calitatea serviciului oferit. Am investit curaj și am primit sprijinul care ne-a ajutat să inovăm prin soluții care economisesc timpul nostru și al clienților și care acum ne permit să lucrăm mai eficient și mai inteligent. Din experiența Sameday facem cu toții parte, iar energia echipei este sursa noastră de inspirație.

Vezi departamente si joburi