În continuă creștere, motivați de succes

Un mediu aflat în plină dezvoltare te ajută și pe tine să crești. Construim un sistem modern, în care îți poți găsi locul în funcție de abilitățile tale și ce îți dorești să înveți.

Vezi mai multe

 • Companie de curierat premiată în 2018

  Cea mai spectaculoasă creștere din industrie

 • 20 milioane de euro

  Cifra de afaceri

 • Parte a grupului naspers

  Alături de dante international, fashion days și pc garage

 • Investiții de peste 15 milioane de euro

  În tehnologie și optimizarea proceselor operaționale

Vino în echipa Sameday

La Sameday lucrăm împreună să oferim servicii și soluții de calitate clienților noștri. Poți alege dintr-un număr variat de oportunități profesionale, în funcție de diferite procese ale activității noastre.

Beneficii

La Sameday lucrurile se întâmplă organizat și în mare viteză. Prin diferite proiecte învățăm împreună lucruri noi și ne provocam inspirația, rămânând conectați la noutățile din piață. Uneori descoperim că pasiunile noastre sunt împărtășite și de alți membrii ai echipei, și ne găsim parteneri de sport și distracție.

1

Programe de training e-learning

Avem o mentalitate de creștere și investim cu încredere timp pentru a acumula cunoștințe noi.

2

Echipă grozavă, plină de viață

Suntem altfel și ne dorim să construim un altfel de curierat.

3

Oportunități de creștere

Credem în identificarea omului potrivit pentru rolul potrivit. Suntem într-o etapă de creștere accelerată, iar oportunitățile se ivesc la fiecare pas.

4

Abonament medical

Sănătatea e mai importantă decât toate, așa că îi acordăm atenție sporită prin acces la îndemână la servicii medicale de calitate.

Valorile noastre

Încă de la început, am avut ambiția să construim un serviciu cât mai bun. Ne-am dorit să aducem ceva nou pe piață, iar pentru asta am riscat uneori până și calitatea serviciului pe care îl ofeream. Am investit curaj și am primit susținerea care ne-a ajutat să inovăm prin soluții care salvează timpul nostru și al clienților noștri, și care ne permit acum să lucrăm mai eficient și inteligent. Din experiența Sameday facem parte cu toții, iar energia echipei este sursa noastră de inspirație.

Vezi departamente și joburi