Relația ta cu noi a primit un upgrade

SAMY | chatbot

Hey!

Sunt SAMY, asistentul tău virtual de la Sameday! Știu că sună sofisticat, dar nu-ți face griji, sunt un tip simplu și plin de umor, gata să te ajut în orice moment.

De ce un asistent virtual?

Te întrebi, de ce m-ai alege pe mine, un asistent virtual? Ei bine, te-am prins! Știu că lumea e în continuă mișcare, iar tu ai nevoie de un sprijin rapid și eficient. Așa că, am venit în ajutor cu superputerile mele tehnologice și cu zâmbetul meu virtual mereu pregătit să te bucure.

Haide să-ți spun care sunt avantajele de a mă avea alături:

 • Asistență disponibilă 24/7

  Răspund mereu la solicitari! N-am nevoie de pauze, somn sau cafea - sunt disponibil 24/7 pentru tine. Da, ai auzit bine, non-stop service, ca să-ți fac viața mai ușoară.

 • Simplificarea procesului de urmărire a coletelor

  Urmărirea coletelor devine o sarcină ușoară alături de mine! Doar îmi spui numărul tău de telefon sau AWB-ul și îți spun imediat care este statusul coletelor tale, fără să fie nevoie să faci click-uri inutile sau să te complici. Totul este simplu și eficient!

 • Informații și actualizări în timp real

  Ai ghicit! îți ofer informații pe loc cu privire la livrare, întârzieri sau orice altceva important in relația ta cu Sameday. Adio, minute pierdute la telefon!

 • Îndrumare pas cu pas

  Îmi place să fiu ghidul tău personal, așa că te voi ajuta pas cu pas cu meniul interactiv. Nu ești singur, te asigur! Cu mine alături, cerințele tale vor fi rezolvate într-o clipă.

 • Răspunsuri rapide și eficiente

  Ai nevoie de răspunsuri? Nu-ți face griji! Cu mine, ai rezolvările la îndemână - rapide și eficiente. Astfel, poți economisi timp prețios pentru a plasa comenzi noi și a te bucura de produsele tale preferate.

 • Economisirea timpului

  Timpul tău e prețios, iar interacțiunea cu mine este pe măsură! Fără întârzieri sau bătăi de cap, cu mine totul e rapid și eficient.

 • Accesibilitate și ușurință de utilizare

  Apropo, să știi că voi fi chiar la un click distanță, direct pe site-ul www.sameday.ro. Nu-ți mai faci griji că trebuie să descarci sau să accesezi alte platforme complicate. Cu mine, e floare la ureche!

 • Autonomie și independență

  Vrei să fii independent? Cu mine poți să ai parte de libertate! Ai acces la informații fără a mai fi nevoie de alte interacțiuni. Așa că, aici mă găsești, prietenul tău autonom!

 • Acces la conversațiile tale

  Și știi ce-i mai tare? La finalul discuției, îți trimit un istoric al conversației. Ca să ai acces rapid la informațiile importante și să te simți în control.

 • Consistență în furnizarea informațiilor

  Și da, am uitat să-ți spun că sunt un tip foarte consecvent când vine vorba de informații. Nicio eroare umană sau confuzie în comunicare, promit!

Știu că nu sunt perfect, însă învăț în fiecare zi să fiu mai bun pentru tine. Până atunci, nu uita că poți continua să ne contactezi pe canalele cu care deja te-ai obișnuit.

Așa că, hai să ne întâlnim virtual cât mai curând! Până atunci, colegii mei sunt disponibili aici. Zâmbește și lasă grijile in seama mea!

Cu drag,
SAMY, asistentul tău virtual de la Sameday