pictogramă info

Condiții simple de afiliere

Pentru a deveni partener Sameday trebuie să ai un  SRL sau PFA activ si mașini de transport marfa, de orice dimensiuni. Mai departe, crești afacerea cum îți dorești, în rețeaua Sameday.

Construiește o afacere în ritmul tău, alături de Sameday.

Suntem compania de curierat cu cea mai mare creștere înregistrată în anul 2018. Ia avânt cu o echipă puternică.

 • agenţi

  Ai acces la tot ce am învățat în timp

  În cei peste 16 ani pe piața de curierat, am optimizat procese de lucru astfel încât să oferim un serviciu rapid, la înaltă calitate. Vei avea acces la toate soluțiile noastre în sistemul de aplicații Sameday.

 • agenţi

  Te susținem să crești

  Ai consultanță permanentă cu privire la procesele operaționale ce trebuie respectate pentru a atinge standardele de performanță. Te ajutăm să înțelegi sistemul prin traininguri și sesiuni de audit.

 • agenţi

  Câștiguri adaptate nevoilor tale

  Beneficiezi de un venit dinamic, calculat în funcție de livrări, ridicări de colete și performanță, cu bonusuri extra pentru livrarea de colete agabaritice. Ai acces în timp real la rezultatele și veniturile tale.

 • agenţi

  Investești cât vrei

  Îți gestionezi afacerea în funcție de propriile obiective. Poți alege dezvoltarea continuă a resurselor tale și astfel ai posibilitatea sa crești capacitatea de livrare și veniturile realizate.

Povești de succes

Oameni cu povești frumoase care își împărtășesc experiența

 • autor

  Ionut Tache

  EURO TRANSTIMA

  "Experiența noastră cu Sameday este una excelenta și de viitor.Colaborarea a inceput acum 5 ani, iar acest fapt nu numai ca mi-a schimbat viata , dar mica mea afacere a evoluat considerabil. Consider că situațiile in care m-am aflat m-au ajutat sa-mi formez o imagine obiectivă despre mine.Totodata această colaborare m-a ajutat sa acumulez experienta necesara pentru business-ul meu si sa-mi întăresc încrederea în mine.Sper la un viitor cu multe realizări si de aceea multumesc Sameday pentru prilejul de a ne dezvolta impreuna asa incat lucrurile sa evolueze doar spre mai bine!"

 • autor

  Cezar Voica

  ARYS FAMILY COMPANY SRL

  "Pentru noi experiența Sameday a reprezentat un nou început atât în cariera cât și în viața personală. Colaborarea a început acum 3 ani și nu aveam nici cea mai vagă idee unde vom ajunge. Acest business ne-a făcut să ne autodepășim, să ne schimbăm radical viziunea și percepția asupra a ceea ce ne înconjoară, fapte dar în special oamenii. Mulțumesc Sameday pentru că ne-a oferit aceasta experiență minunată, și nu în ultimul rând oamenilor minunați cu care am interacționat în acesta colaborare."

Aplică completând formularul de mai jos

  PFASRL Acest site este protejat de reCAPTCHA și Google. Pentru mai multe informații, puteți vizita: Politica de confidentialitate și Termeni si Conditii .