7 august 2020

LIVRARE CU LINK/PIN – AVANTAJE

24 iunie 2020

Lectii invatate la Sameday!

28 mai 2020

Putem mai mult!

27 aprilie 2020

Volumetrie

Știm, părerea generală e că lucrurile mari sunt adesea mai bune. Dar ne-am dat seama că în curierat părerea generală e câteodată în detrimentul clienților.

27 martie 2020

Livrare fara griji!

Sameday, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața locală de curierat, introduce un nou serviciu de livrare la domiciliu „Livrare fără griji” - care elimină contactul direct între destinatar și curier. Noul serviciu permite livrarea coletelor conform cerinței destinatarului - în fața ușii sau în recepții, fără a mai fi înmânate direct, oferind astfel o mai mare siguranță, prin limitarea surselor cu potențial de răspândire a noului virus. Noul serviciu va fi disponibil începând de luni, 30 martie.

24 martie 2020

Mesaj de solidaritate Sameday!

Fiindcă nu e o perioadă grozavă pentru nimeni, vrem să mulțumim pentru responsabilitate celor care țin treaba pe roate. Zi de zi în prima linie, curierii noștri fac eforturi ca să ne putem bucura cât mai mult de normalitate în condițiile actuale.

16 martie 2020

#SAFEDAY

Te asigur ca in ciuda constrangerilor generate de pandemia de coronavirus, ne-am mobilizat astfel incat activitatea noastra sa se desfasoare normal, iar toate partile implicate sa fie #safe.

Cu Sameday ai #SAFEDAY

la Sameday ne confruntăm mereu cu provocări, mai mici sau mai mari, ceea ce ne-a antrenat în căutarea de soluții și de metode optime de implementare. Contextul este unul atipic, dar îți promitem că ne străduim constant să prevenim ca situația să ia amploare și că încercăm să protejăm pe toată lumea, cu măsuri și idei noi – clienții, destinatarii și comunitatea Sameday.

12 martie 2020

#catevaganduri

Chiar daca onestitatea nu este una din valorile pe care se pune pret in societatea noastra, in Sameday este una dintre cele mai importante valori pe care le-am cultivat in cei 12 ani de activitate si va indem sa va ganditi serios la randurile scrise mai sus si sa intelegeti ca puteti juca un rol important in a va pastra sanatosi si in siguranta, pe voi, familiile voastre si compania in care ne desfasuram zi de zi activitatea.

19 decembrie 2019

Black Friday 2019

Planificarea detaliată, atât în zona operațională cât și comercială, ne-a permis să oferim un timp de livrare conform promisiunii. Deschiderea noului centru logistic cu o suprafata de peste 2.5 ori mai mare decat centrul logistic in care ne-am desfasurat activitatea in cadrul campaniei de anul trecut, a facut ca volumul sa fie dublu fata de perioada 15-22, a anului trecut.

Urmărește Sameday în social media