19 octombrie 2020

Contactless Delivery

12 octombrie 2020

Black Friday 2020

7 august 2020

Informari pentru curieri

24 iunie 2020

Lectii invatate la Sameday!

28 mai 2020

Putem mai mult!

27 aprilie 2020

Volumetrie

Știm, părerea generală e că lucrurile mari sunt adesea mai bune. Dar ne-am dat seama că în curierat părerea generală e câteodată în detrimentul clienților.

27 martie 2020

Livrare fara griji!

Sameday, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața locală de curierat, introduce un nou serviciu de livrare la domiciliu „Livrare fără griji” - care elimină contactul direct între destinatar și curier. Noul serviciu permite livrarea coletelor conform cerinței destinatarului - în fața ușii sau în recepții, fără a mai fi înmânate direct, oferind astfel o mai mare siguranță, prin limitarea surselor cu potențial de răspândire a noului virus. Noul serviciu va fi disponibil începând de luni, 30 martie.

24 martie 2020

Mesaj de solidaritate Sameday!

Fiindcă nu e o perioadă grozavă pentru nimeni, vrem să mulțumim pentru responsabilitate celor care țin treaba pe roate. Zi de zi în prima linie, curierii noștri fac eforturi ca să ne putem bucura cât mai mult de normalitate în condițiile actuale.

16 martie 2020

#SAFEDAY

Te asigur ca in ciuda constrangerilor generate de pandemia de coronavirus, ne-am mobilizat astfel incat activitatea noastra sa se desfasoare normal, iar toate partile implicate sa fie #safe.

Cu Sameday ai #SAFEDAY

la Sameday ne confruntăm mereu cu provocări, mai mici sau mai mari, ceea ce ne-a antrenat în căutarea de soluții și de metode optime de implementare. Contextul este unul atipic, dar îți promitem că ne străduim constant să prevenim ca situația să ia amploare și că încercăm să protejăm pe toată lumea, cu măsuri și idei noi – clienții, destinatarii și comunitatea Sameday.

Urmărește Sameday în social media