Urmărește Sameday în social media

7 July 2022

Sameday susţine echipele naționale de fotbal ale României printr-un parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal

Federaţia Română de Fotbal și Sameday anunţă încheierea unui parteneriat prin care compania de curierat oferă sprijinul logistic necesar desfăşurării activităţii acesteia.

6 April 2022

Green Last Mile Report

Indiferent dacă sunteți comerciant sau consumator, suntem siguri că sunteți curios să aflați cum se dezvoltă companiile pentru a adopta un serviciu mai durabil și care sunt beneficiile sprijinirii metodelor relativ noi de livrare OOH (out of home).

29 November 2021

Sameday a livrat peste 3 milioane de colete în primele zile ale campaniei de Black Friday 2021

Sameday, unul dintre liderii pieței locale de curierat, a livrat peste 3 milioane de colete în primele zile ale campaniei de Black Friday. Volumul de colete predate clienților magazinelor online în intervalul 12-19 noiembrie este cu peste 50% mai mare față de cel înregistrat anul trecut.

28 October 2021

Ne-am propus sa atingem 0 emisii de carbon în last mile și sa extindem la nivel național rețeaua de easybox-uri independente energetic

Noi, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața locală de curierat, ne îndreaptăm spre o livrare din ce în ce mai sustenabilă și ne propunem atingerea pragului 0 al emisiilor de carbon pentru livrările la lockerele easybox. Rețeaua de easyboxuri autonome energetic a ajuns la 10 unități după ce am investit în extinderea la nivel național.

21 September 2021

Vânt în pânze pe #theopenway

Sailing-ul aduce, pentru cei mai mulți dintre noi, gânduri de vară și nostalgia vacanței. Există, însă, acea categorie a împatimiților care identifică esența acestui sport și îl practică plini de entuziasm atât în timpul liber, cât și în competiții.

20 July 2021

14 ani de Sameday!

La 14 ani de la fondare, Sameday raportează o creștere a cifrei de afaceri de peste 140%, față de 2019.

13 July 2021

Retea Sameday Cross Border

Retea Sameday RO

2 April 2021

1000, cu bucurie

Este deja un lucru cunoscut că ne preocupăm constant să ținem deschisă calea livrărilor de calitate pentru partenerii noștri și clienții lor.

24 March 2020

Mesaj de solidaritate Sameday!

Fiindcă nu e o perioadă grozavă pentru nimeni, vrem să mulțumim pentru responsabilitate celor care țin treaba pe roate. Zi de zi în prima linie, curierii noștri fac eforturi ca să ne putem bucura cât mai mult de normalitate în condițiile actuale.