1000, cu bucurie

Este deja un lucru cunoscut că ne preocupăm constant să ținem deschisă calea livrărilor de calitate pentru partenerii noștri și clienții lor. Mai puțin știut este, însă că la finalul lunii martie 2021 am extins serviciul easybox, prin inaugurarea lockerului cu numărul 1.000, amplasat în București, pe strada Lânăriei nr. 5.

Click aici pentru a vedea filmul inaugurării!

Ne bucurăm că acum rețeaua easybox este prezentă în toată țara (dar și dincolo de granițe, la vecinii din Ungaria), iar asta ne poziționează drept operator al celei mai mari structuri de automate de livrare din România. De la instalarea primului locker în septembrie 2018 și până astăzi au trecut aproximativ doi ani și jumătate, dar au fost doi ani plini, cu creștere accelerată și eforturi pe măsură. Numai în anul 2020 am triplat numărul unităților easybox cu care am închis anul precedent, iar în cei aproximativ doi ani și jumătate de la lansarea serviciului, am livrat peste 8 milioane de comenzi în easybox. Astfel ne-am adus partenerii mai aproape de clienții lor și am livrat nu doar produsele comandate, ci și bucuria copilărească a primirii celor dorite.

easybox

Avem încredere că impactul easybox în viața fiecărui destinatar va contribui la adoptarea acestui serviciu de un număr în creștere de parteneri, așa cum am văzut întâmplându-se deja. Timpul economisit de cumpărători, flexibilitatea pe care serviciul o oferă, gradul înalt de tehnologizare și reducerea amprentei asupra mediului sunt numai câteva dintre motivele pentru care știm că easybox va fi îndrăgit în continuare de beneficiarii serviciilor noastre.

Dar mai multe despre beneficiile easybox, în linkul de aici.

Easybox este, în cuvintele lui Lucian Baltaru (CEO Sameday) “un serviciu în care cred cu tărie și pe care îmi doresc să îl dezvoltăm tot mai mult, pentru a oferi o experiență cât mai bună consumatorului final și a susține creșterea adopției e-tail-ului în România”.

Așadar, să ne bucurăm de easybox 1000 și să celebrăm cu bine și următoarele de-o mie!

easybox