Noul centru logistic Sameday

Sameday a inaugurant în Octombrie 2019 noul centru logistic, situat pe Centură Capitalei, în apropierea orașului Chitila, în urma unei investiții totale de 20 de milioane de euro. Centrul logistic are o suprafață de 22.000 de metri pătrați și dispune de tehnologii de ultima generație care scurtează până la de trei ori timpii de sortare a expedierilor, eficientizandu-se astfel fluxurile de procesare și expediere a coletelor.

Amplasat pe un teren de 100.000 de metri pătrați, noul centru logistic al Sameday dispune de 106 rampe de încărcare sau descărcare a coletelor. Spațiul logistic este împărțit în trei zone: una dedicată coletelor de mari dimensiuni, o zonă pentru colete mici, medii și plicuri, dar și spații moderne pentru angajați.

Centrul logistic este dotat cu două benzi de sortare automate ce pot procesa împreună până la 25.000 de colete pe oră.

Coletele voluminoase, până la 50 de kg sunt sortate și triate automat pe o bandă cu tehnologie cross belt care permite procesarea 15.000 de pachete pe ora, cu o viteză de 2,5 metri pe secundă. Bandă permite deplasarea, cantarirea și măsurarea automată, expedierile fiind ulterior direcționate către cele 100 de tobogane.

Coletele mici și plicurile sunt sortate automat pe un sistem special, dotat cu tehnologie push tray, cu o capacitate de
10.000 de expedieri pe ora.

sediu

sediu

sediu

sediu