Pe 8 iunie, află cum poți dezvolta businessul tău de e-commerce
direct de la liderii industriei!

Înscrie-te gratuit la evenimentul online!

Creatori de experiențe din e-commerce și last-mile te așteaptă online, cu noutăți privind trendurile din domeniu, așteptările clienților tăi și lecții învățate.

Speakers:

Marek Rozycki

Marek Rozycki

Expert internațional în soluții logistice pentru e-commerce

Ex Vice Președinte al Amazon Logistics Europa și fost CEO al DPD pentru Europa Centrală și de Sud Est, Marek aduce online lecțiile învățate în peste 25 de ani de logistică și consultanță în Europa.

Lucian Baltaru

Lucian Baltaru

CEO și fondator Sameday

Antreprenor cu experiență și focus pe inovație, Lucian Baltaru urmărește “un altfel de a face curierat” și împărtășește cele mai noi date privind așteptările clienților de e-commerce din România.

Andrei Radu

Andrei Radu

CEO & fondator GPeC

Specialist în User Experience și E-Commerce, Andrei Radu organizează de 16 ani cel mai important eveniment de E-Commerce & Digital Marketing din Europa de Est. Din martie 2021 el este și realizatorul emisiunii ePlan by ȘtirileProTV.

Tudor Manea

Tudor Manea

CEO eMAG

Ocupă acest rol din primăvara anului trecut, după ce în ultimii șase ani a ocupat poziția de director general al companiei și a avut o contribuție esențială în evoluția business-ului, fiind cel care a pus bazele departamentului de tehnologie și a contribuit la extinderea internațională a eMAG.

Dragoș Bărbulescu

Dragoș Bărbulescu

CTO Sameday

Expert în arhitectura de soluții tehnice și în organizarea ingineriei de software, Dragoș Bărbulescu construiește acum o organizație tehnică durabilă, adaptată pentru susținerea operațiunilor Sameday, precum și pentru lansarea proiectelor de cercetare și dezvoltare ale companiei de curierat.

Elena Gheorghe

Elena Gheorghe

Country Manager PayU România

De-a lungul celor peste 11 ani parcurși în PayU, Elena Gheorghe, alături de cei mai importanți jucători din domeniile financiar și e-commerce, a coordonat lansarea de noi metode de plată și modele de business cu 14 instituții financiare din România, Ungaria.

Arthur Rădulescu

Arthur Rădulescu

Founder & CEO MerchantPro

Antreprenor cu peste 20 de ani de experiență, Arthur Rădulescu este Fondator și CEO al MerchantPro - cea mai populară soluție SaaS de eCommerce din România și al rețelei de comparatoare de prețuri ShopMania, platforme care au definit noi standarde în eCommerce-ul autohton și care sunt prezente local în peste 10 piețe internaționale.

Cristi Movilă

Cristi Movilă

Eastern Europe General Manager & EMEA Sales VP, Vtex

Cu o experienţă de peste 14 ani în e-commerce, Cristi Movilă a creat magazine online de la zero, a lansat şi a gestionat proiecte online şi omnichannel în România şi în străinătate. Studiile sale în inginerie software l-au ajutat să lanseze un start-up tech, un magazin online în UE, iar acum conduce activităţile platformei enterprise de comerţ digital VTEX.

Alex Domșa

Alex Domșa

Director Cercetare-Dezvoltare Decathlon

Unul dintre primii 4 angajați ai Decathlon România, Alex Domșa coordonează de 6 ani departamentul real-estate al retailer-ului de articole sportive, fiind direct responsabil de strategia de dezvoltare pe teritoriul României. De mai bine de 3 ani, el coordonează achizitiile indirecte ale Decathlon pe teritoriul României.

Înregistrează-te și urmărește online
liderii e-commerce-ului din România și din regiune!

Înscrie-te acum

De ce să ni te-alături online, pe 8 iunie, începând cu ora 16:30?

E-commerce-ul reprezintă cea mai dinamică industrie a ultimilor ani, iar contextul este favorabil pentru dezvoltarea continuă a sectorului. Ca business-ul tău să crească așa cum îți dorești, este important să rămâi conectat la trenduri, la nevoile consumatorilor și la noile tehnologii.

Te așteptăm să descoperim împreună, din prezentări și dezbateri transmise live, care este cheia succesului în e-commerce.

Vom vorbi despre ce face diferența în ecosistemul e-commerce-last mile, date relevante și statistici recente despre așteptările consumatorilor români, prezentate de invitați de excepție.

 • 
pictograma

  Vânzări

  Cum poti vinde mai mult în e-commerce.

 • 
pictograma

  Mai mulți clienți

  Cum poți atrage mai multi clienți.

 • 
pictograma

  Dezvoltare

  Ce instrumente te pot ajuta să îți maximizezi rata de retenție și loializare a consumatorilor care aleg magazinul tău.

Agenda

16.30 – 17.45

Trendurile anului 2022 pentru cresterea e-commerce-ului

16.30—16.40

Welcome speech

16.40—17.00

Livrarea la locker-schimbare de paradigma in last mile-ul european dar si global

17.10—17.30

Comportamente si asteptari ale consumatorilor de online

17.30—17.45

Solutia de integrare easybox in platformele de online shopping - easybox for everyone

17.45 – 18.30

Panel dezbatere: cum crești rata de conversie cu ajutorul serviciilor

17.45—18.25

Cum cresti rata de conversie cu ajutorul serviciilor

18.25 - 18.30

Q&A Slido

Cine poate participa?

Oricine dorește să își crească business-ul în e-commerce în 2022, indiferent de poziția din cadrul companiei. Participarea la eveniment este gratuită!

Pe 8 iunie, începând cu ora 16:30, te așteptăm online!
Te-ai înregistrat?

Înscrie-te acum