Nu-ți mai face filme, descarcă SAMEDAY App și preia controlul asupra comenzilor tale!

Urmărește livrarea comenzilor în timp real, plătește-le cu cardul direct din aplicație atunci când nu ai cash la-ndemână, redirecționează-le la easybox, sau la altă adresă, și amână-le dacă mai ai nevoie de timp.

Urmărește livrarea
coletului în timp real

Nu-ți mai face griji că ratezi curierul cât vei merge la magazin! Pe SAMEDAY App vezi locația exactă a comenzii tale cu până la 5 opriri înaintea ta.
Instalează SAMEDAY App

Plătește cu cardul
direct în aplicație

Vrei să plătești ramburs, dar niciodată n-ai cash când vine curierul? Cu SAMEDAY App poți face plata cu cardul direct din aplicație chiar și în ziua livrării.
Instalează SAMEDAY App

Extinde termenul de păstrare
la easybox cu 24h

Ai nevoie de mai mult timp ca să îți ridici comanda de la easybox? Nicio grijă, poți extinde termenul de păstrare complet gratuit pentru primele 24 de ore.
Instalează SAMEDAY App

Redirecționează comanda
în livrare la adresă la oricare easybox

Planurile pe nepusă masă te-au dus departe de adresă? Redirecționează comanda în livrare la adresă la oricare easybox dintre cele peste 3800 din România. Unul se află cu siguranță în calea ta!
Instalează SAMEDAY App

Amână livrarea
cu până la 5 zile

Gata cu frica de retur când ești plecat din oraș! Doar în SAMEDAY App poți să amâni livrarea cu până la 5 zile lucrătoare.
Instalează SAMEDAY App

Redirecționează comanda
la altă adresă

Iar te-a prins ziua livrării și nu ești la adresă? Intră în SAMEDAY App și redirecționează comanda la easyboxul favorit sau altă adresă.
Instalează SAMEDAY App