Nu-ți mai face filme, descarcă SAMEDAY App și preia controlul asupra comenzilor tale!

Aștepți un colet cu livrare la adresă de la Sameday? Urmărește livrarea în timp real, plătește-l cu cardul direct în aplicație când nu ai cash la-ndemână, redirecționează-l la easybox sau la altă adresă, sau amână livrarea dacă mai ai nevoie de timp.

Urmărește livrarea
coletului în timp real

Nu te mai întreba când vine curierul. În aplicație se activează harta interactivă și primești notificare cu numărul de opriri în timp real, cu 2 ore înainte de livrarea la adresa ta.
Instalează SAMEDAY App

Plătește rambursul cu cardul
direct în aplicație

Vrei să plătești ramburs, dar niciodată n-ai cash când vine curierul? Cu SAMEDAY App poți face plata cu cardul direct din aplicație chiar și în ziua livrării pentru comenzile cu livrare la adresă.
Instalează SAMEDAY App

Extinde termenul de păstrare
la easybox cu 24h

Ai nevoie de mai mult timp ca să îți ridici comanda de la easybox? Nicio grijă, de la momentul încărcării coletului în easybox, poți prelungi termenul de păstrare cu încă 24 de ore, cu doar 4.99 lei.
Instalează SAMEDAY App

Redirecționează comanda
în livrare la adresă către oricare easybox

Planurile pe nepusă masă te-au dus departe de adresă? Comenzile aflate în livrare, cu opțiune la adresă, pot fi redirecționate la orice easybox dintre cele 3900 din România.
Instalează SAMEDAY App

Amână termenul de livrare la adresă

Gata cu frica de retur când ești plecat din oraș! Doar în SAMEDAY App poți să amâni livrarea cu până la 5 zile în București și cu până la 2 zile în alte localități din România.
Instalează SAMEDAY App

Redirecționează coletul la o
altă adresă

Iar te-a prins ziua livrării și nu ești la adresă? Intră în SAMEDAY App și redirecționează coletul la un vecin sau la o altă adresă.
Instalează SAMEDAY App