#04.01.2021

Mai e puțin și se împlinește un an de când te ținem la curent în mod transparent cu tot ce facem, dincolo de livrări, legat de siguranța ta și a noastră.

Pentru noi, să faci performanță înseamnă să gândești dincolo de obiectul de activitate. Înseamnă să ai grijă de clienții și de echipa ta și să demonstrezi această preocupare prin acțiuni concrete. Iar când acestea sunt validate de auditori internaționali, știm că suntem pe drumul cel bun.

Începând cu luna decembrie 2020, Sameday beneficiază de certificarea DEKRA. Astfel, sediul Sameday și HUB-ul central sunt oficial ,,locații de încredere”, conforme cu standardele sanitare internaționale actuale ale Organizației Mondiale a Sănătății și ale instituțiilor locale. Această confirmare oficială a venit ca urmare a unui proces de audit care a urmărit riguros:

 • Implementarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19;
 • Informarea și comunicarea către personalul angajat și clienți;
 • Implementarea măsurilor de prevenire în următoarele domenii:

o Fluxurile operațional-logistice:

 • Zonele de interacțiune cu curierii
 • Recepții
 • Servicii tehnice și de întreținere a clădirilor

o Săli de luat masa și zone de recreere

o Curățenie și menaj

 • Tratarea cazurilor COVID-19;
 • Controlul furnizorilor de bunuri și a prestatorilor de servicii;
 • Măsuri specifice aplicabile sectorului.

Obținerea certificării DEKRA ne dă încrederea că suntem pe drumul cel bun, #theopenway, legat de protejarea a tot ce este important pentru noi și clienții noștri.

#safeday #ramanemdeincredere #avemgrijadetine #avemgrijadenoi

Comunitate Sameday:

– Am comunicat în toată organizația regulile de bază de prevenire a răspândirii virusului și ne-am asigurat că toți angajații țin cont de ele și sunt mereu bine informați;

– Am anulat toate evenimentele care pun un număr mare de angajați la un loc și ne interesăm mereu cum se simt aceștia;

– Am decis să oprim orice tip de business travel în afara țării și am anulat toate trainingurile sau conferințele din perioada următoare;

– Toate echipele din sediile de birouri lucrează de acasă;

– Acordarea unui sprijin financiar în cazul în care vom avea colegi diagnosticați cu COVID-19;

– La intrarea în ture facem un screening de temperatură angajaților și avem un medic disponibil la fața locului pentru monitorizarea permanentă a stării de sănătate.

 Client destinatar:

– Am dotat curierii cu mănuși, măști și dezinfectant;

– Dezinfectăm toate lockerele Sameday la fiecare alimentare;

– Avem soluții pe bază de alcool pentru dezinfectarea mâinilor, iar echipele de curățenie dezinfectează periodic suprafețele de lucru și spatiile comune din toate punctele noastre de lucru;

– În centrele noastre logistice folosim utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur.

Client expeditor:

– Agenții care se ocupă de ridicarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant;

– Semnarea online a contractelor, nefiind necesară interacțiunea umană;

– Dezinfectarea constantă a mașinilor.

Sameday

#23.03.2020

Sperăm că mesajul nostru te găsește bine și sănătos. Așa cum te-am obișnuit, te ținem la curent cu tot ce e nou.

Ultima săptămână a fost foarte aglomerată pentru curierii noștri, însă, așa cum știi, suntem obișnuiți cu provocările, drept urmare suntem încrezători că vom reuși să livrăm bine în continuare, după cum ți-am promis.

Foarte important, aplicăm toate măsurile prevăzute în Ordonanța de Urgență emisă în 20.03.2020 și contribuim în continuare la normalizarea situației așa cum ne pricepem noi mai bine: livrând.

Fii alături de noi, iar fiecare zi va fi #safeday #safeday #farapanica

#aigrijadetine

#16.03.2020

Știm, zilele astea totul e despre Coronavirus. Toate celelalte subiecte sau activități au trecut pe planul doi sau depind de evoluția acestuia.

Și credem că deja e evident pentru toată lumea: La Sameday ne confruntăm mereu cu provocări, mai mici sau mai mari, ceea ce ne-a antrenat în căutarea de soluții și de metode optime de implementare.

Contextul este unul atipic, dar îți promitem că ne străduim constant să prevenim ca situația să ia amploare și că încercăm să protejăm pe toată lumea cu măsuri și idei noi – clienții, destinatarii și comunitatea Sameday.

La drept vorbind, nimeni nu știe încă prea multe lucruri despre virus, nici măcar cât va mai dura până ce va fi ținut sub control.

Între timp, însă, ne informăm cât se poate de corect și facem tot ce ține de noi să îți oferim în continuare un serviciu de curierat bun, așa cum ți-am promis. Iar logica dictează să facem lucrurile care au funcționat în alte țări. Așa că, pentru început:

 1. ne-am dotat curierii cu mănuși, măști și dezinfectant;
 2. am comunicat în toată organizația regulile de bază de prevenire a răspândirii virusului și ne-am asigurat că toți angajații țin cont de ele și sunt mereu bine informați;
 3. dezinfectăm toate lockerele Sameday la fiecare alimentare;
 4. avem soluții pe bază de alcool pentru dezinfectarea mâinilor, iar echipele de curățenie dezinfectează periodic suprafețele de lucru și spațiile comune din toate punctele noastre de lucru;
 5. în HUB-uri folosim utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur;
 6. la intrarea în ture facem un screening de temperatură angajaților și avem un medic disponibil la fața locului pentru monitorizarea permanentă a stării de sănătate;
 7. am anulat toate contextele care pun un număr mare de angajați la un loc și ne interesăm mereu cum se simt aceștia. Am decis să oprim orice tip de business travel în afara țării și am anulat toate trainingurile sau conferințele din perioada următoare;
 8. toate echipele din sediile de birouri pot lucra de acasă.

Nu în ultimul rând, rămânem vigilenți, dar calmi, pentru că știm că panica nu ajută pe nimeni. Și facem ce știm noi mai bine: LIVRĂM. Așa cum și tu trebuie să faci cu calm tot ceea ce ține de tine, pentru că avem nevoie să te știm în siguranță pe tine, cel pentru care facem tot ceea ce facem, cu atât mai mult în aceste momente grele.

Fii alături de noi ca să facem din fiecare zi o #safeday!

#safeday #farapanica #aigrijadetine

P.S.: Lucrăm la o soluție de livrare care să ne ajute să diminuăm riscul pentru tine, clienții și partenerii tăi, cât și pentru curierii Sameday care sunt adevărații eroi în această perioadă.

Revenim cu vești!