14 ani de Sameday!

În sfârșit, a venit ziua! Am ajuns împreună la vârsta buletinului.

Am împlinit 14 ani de experiență pe #theopenway! Nu e puțin lucru. 14 ani înseamnă mult timp în care să descoperi, să înveți, să acumulezi, să experimentezi și să dovedești. E destulă vreme în care valorile pe care ne bazăm – inovație, flexibilitate și tehnologie – să capete o formă definită și tot mai multă greutate. Să știm cine suntem, ce vrem, încotro ne îndreptăm și alături de cine.

Vă mulțumesc tuturor pentru toate lucrurile frumoase, pentru umărul pus la dezvoltarea companiei și a echipei, pentru răbdare și înțelegere… și pentru ambiția din fiecare zi! Ba chiar și pentru greșeli, fiindcă și din ele am învățat să creștem mai mari, mai eficienți, mai buni și mai transparenți.

Cu provocări și zile bune, am parcurs împreună 14 ani frumoși în care am construit în fiecare zi ceea ce ne dorim să însemne Sameday pentru fiecare dintre noi și pentru clienții noștri. Imagini precum cele de aici mă fac să realizez că este fabulos cât de departe am ajuns cu ajutorul vostru, al tuturor. Suntem într-un cu totul alt loc decât arată acestea.  Chiar dacă astăzi avem #buletindeambiții, mă bucur că suntem la fel de entuziaști ca la început și îmi doresc să rămânem împreună puternici până cel puțin în 3.09.2081.

Voi ce vă mai aduceți aminte de acum 14 ani? Mai știți ce visuri și ambiții aveați? Sunt sigur că sunt foarte simpatice și interesante și, iată, vă provoc să le împărtășiți cu noi pe LinkedIn, Facebook sau Instagram-ul Sameday Romania pentru a vă bucura de provocarea de 14 ani pe care v-am lansat-o. Sper din tot sufletul să vă facă plăcere, iar pentru un pic de tensiune, în 22 iunie vom extrage un castigator dintre colegii care se înscriu în provocare.

Cum te înscrii în tragerea la sorți?

În 3 pași simpli:

  • Răspunzi la întrebarea “Tu unde te vedeai în urmă cu 14 ani?” pe oricare dintre rețelele sociale Facebook, LinkedIn, Instagram, folosind #buletindeambiții #samedaycourier. Poate fi o imagine, o mărturisire sau un simbol. Tu decizi!
  • Trimiți print screen al postării pe 14ani@sameday.ro, pana la 20 iunie 2021
  • Intri în tombolă și ai ocazia de a câștiga unul dintre cele trei premii nostalgice:
    • Un radio portabil retro Vintage, Boxa Bluetooth• 4in1
    • O geantă cadou tip cufăr pentru vin, model Vintage
    • Un Pick up modern 7 in 1 cu Bluetooth, FM radio, aux in, USB Player, SD Card, Recording, Boxe stereo

Condiția este să fii samedayan, respectiv să deții #buletindeambiții Sameday și să te înscrii în concurs o singură dată pentru a fi validat, prin tragere la sorți, în 22 iunie.

La mulți ani, Sameday, la mulți ani echipei, la mulți ani fiecăruia dintre voi!

Mereu pe #theopenway,

Lucian,