Dacă garderoba ta n-are sens fără ea, SAMEDAY it

Comandă tot ce vrei din rețeaua de magazine partenere și îți livrăm dorințele oriunde vrei tu

Dacă ți-a furat inima, SAMEDAY it.

Îndeplineșteți dorința online, într-unul dintre magazinele partenere, iar apoi vino  o ridici rapid de la easyboxul de lângă tine

Dacă îți place fără vreun motiv aparte, SAMEDAY it.

Comandă online tot ce îți doreșți din rețeaua noastră  de magazine partenere. Avem peste 3500 de easybox-uri care de-abia așteaptă -ți găzduiască dorințele

Dacă ți-a furat inima, SAMEDAY it.

Îndeplineșteți dorința online, într-unul dintre magazinele partenere, iar apoi vino  o ridici rapid de la easyboxul de lângă tine

CINE SUNTEM

easybox

Dorințele tale devin realitate printr-o experiență personalizată de livrare. Cu Sameday easybox, ridici comenzile tale simplu, rapid, dar mai ales de unde vrei tu și când ai chef. În plus, generezi cu 95% mai puțin CO2 față de o livrare standard.

Door to door
Dacă ai dorințe mai voluminoase, sau vrei o altă experiență de livrare, venim noi la tine. Comandă pe site-urile magazinelor online partenere, alege Sameday și livrăm dorințele din coșul de cumpărături, direct la ușă, oriunde vrei tu.

PROMISIUNILE NOASTRE

Dacă vrei să ajungă cu bine la tine, chiar și în vârf de munte, Sameday it.

Tu faci shopping de oriunde. Noi găsim mereu cea mai scurtă cale să îți livrăm comenzile, din shopping cart, acolo unde vrei tu.

Dacă o vrei pe roșu, galben, dar și pe verde, easybox it.

Știai că easyboxurile reduc cu până la 95% emisiile de carbon asociate livrărilor, dar și traficul din oraș?  Sau că există deja easybox-uri independente energetic? Asta înseamnă că atunci când alegi livrarea la easybox, îți faci o bucurie ție, și un mare favor planetei.

Dacă vrei mai multe opțiuni grijulii de livrare, Sameday it.

Indiferent dacă alegi livrare door 2 door sau la easybox, atenția și grija pentru coletele tale sunt aceleași. Pentru ca atunci când deschizi cutia, să găsești exact ce-ai comandat.

Dacă vrei să fie livrate și returnate lin, să te coste mai puțin, Sameday it.

Avem soluții și de livrat, și de returnat. Dar mai mult de-atât, avem grijă să ai o experiență cât mai plăcută și la easybox, și la tine acasă. Ne ținem de promisiuni, respectăm timpul tău și găsim mereu cea mai bună cale să-ți aducem dorințele mai aproape.

left right
play

CE PRIMEȘTI

La ce să te aștepți atunci când primești ce-ți dorești în easybox 

Mai puțin timp pentru ridicarea coletului, mai mult pentru tine: vii la easybox, ridici coletul și pleci – la birou, în oraș, sau oriunde duce drumul tău.

Posibilitatea de a-ți ridica ce ți-ai comandat la orice oră din zi sau noapte, fără să aștepți curierul.

Confortul de a-ți îndeplini dorințele simplu și rapid, oriunde aproape de tine.

Primești tot ce ai visat, libertate și o expertența digitală care te va face să zâmbești.

Adoptă un easybox

află mai multe

Împreună îndeplinim dorințe de mai bine de 15 ani.

PARTENERI

Dacă ai o dorință la care te gândești non-stop, Sameday it.

 

Știi ce să faci: add to cart în rețeaua de magazine online partenere. Noi îți aducem toate lucrurile la care ai visat și pe care le-ai comandat.

Iată o parte dintre partenerii alături de care îndeplinim dorințe de mai bine de 15 ani.